Склад:
- молоко 1 л
- заморожені морепродукти 500 г
- вершки 500 мл
- сметана 125 г
- борошно 1 ст. ложка
- цибуля 2 шт.
- вершкове масло 1 ст. ложка
- сіль, перець
Приготування:
Поки розморожуються морепродукти, доведіть до кипіння молоко.
У сотейнику розтопіть вершкове масло, обсмажте нарізану кубиками цибулю до прозорості. Додайте борошно, пасеруйте, помішуючи, 4 хвилини. Додайте сметану, вершки, варіть 5 хвилин.
У закипіле молоко покладіть морепродукти, проваріть пару хвилин, додайте суміш з цибулі, вершків і сметани. Доведіть до кипіння ще раз. Посоліть і поперчіть молочний суп за смаком.
Подавайте готовий молочний суп з морепродуктами з нарізаною зеленню.
Приємного апетиту!