ТУШЕНА СВИНИНА З ГРИБАМИ




Приготування:


  • 1. Намочити 20 г. сушених грибів в 300 мл. води.



  • 2. Копчене сало порізати та стопити.



  •  
  • Перелік продуктів:

  •  
  • витрати продуктів на 4 порції:
  • - сало копчене: 20 г.;
  • - свинина: 500 г.;
  • - гриби сушені: 20 г.;
  • - цибуля: 140 г.;
  • - смалець: 16 г.;
  • - томат-пюре: 30 г;
  • - вершки 18%: 100 г.;
  • - вивар з грибів: 50 г.;
  • - вода: 300 г.;
  • - сіль: до смаку;
  • - перець червоний мелений солодкий: 5 г (1 ч.л.).
  • - чорний перець, сіль;
  • - пахучий перець: 4 горошини;
  • - лавровий лист: 1.
  • на гарнір:
  • - галушки.



3. На топленому копченому салі посмажити до пів готовності різану кубиками свинину.

4. 140 г. цибулі посмажити на 16 г. смальцю.

5. Мочені гриби промити перед відварюванням, відварити у юшці в якій відмочувались. Відварені гриби відцідити. Грибну юшку ще раз процідити крізь серветку.






6. Варені гриби дрібно порізати.


7. До смаженого м'яса додати різані гриби, смажену цибулю, 30 г. томатної пасти, солодку паприку, сіль, чорний перець, пахучий перець, лавровий лист, 100 г. вершків, 50 г. вивар грибний, 300 г. води. Тушити 10 хв. під покришкою.





8. Подавати з галушками можна з кукурудзяними.



Смачного:)

Тушена свинина з грибами - рецепт. Покрокове приготування з фото. Закарпатська кухня.


Джерело: Закарпатська народна кухня. - Ужгород: ВАТ "Видавництво "Закарпаття", 2003. - 288с.: іл.

Related Posts
Previous
« Prev Post
Всі права захищені. На платформі Blogger.